TARGOCID 400 mg 1 flakon Saklanması
Sanofi Aventis Firması
Güncelleme : 3 Temmuz 2018
Targocid saklanması, Targocid muhafazası, Targocid soğuk, Targocid nem, Targocid karanlık, Targocid ambalaj, Targocid çocuklardan saklanması, Targocid son kullanma tarihi, Targocid firması, Targocid kullanma talimatı, Targocid üretici firma bilgilerini içerir.
5. İğneyi kapak lastiğinin tam ortasına yerleştirerek ve TARGOCİD solüsyonunun çoğunu almaya çalışarak solüsyonu flakondan yavaşça çekiniz.
6. Dikkatle hazırlanmış bir solüsyonun konsantrasyonu, 1.5 ml'de 100 mg (200 mg’lık flakon), 3 ml’de 200 mg (200 mg’lık flakon) ve 3 ml'de 400 mg (400 mg'lık flakon) olacaktır. Solüsyonun doğru olarak hazırlanması ve enjektöre dikkatle çekilmesi önemlidir. Dikkatle hazırlanmamış preparatlar ile yapılan uygulamalar, dozların %50'sinden azının verilmesine yol açar.
7. Nihai solüsyon, pH'ı 7.2 - 7.8 arasında olan izotonik bir solüsyondur.
8. Sulandırılmış solüsyon ya direkt olarak ya da aşağıdakilerle seyreltilerek enjekte edilebilir:
• %0.9'luk sodyum klorür enjeksiyonu
• Sodyum laktat bileşik enjeksiyonu (Ringer Laktat solüsyonu, Hartmanns solüsyonu)
• %5 Dextroz enjeksiyonu
« %0.18 sodyum klorür ve %4 Dekstroz enjeksiyonu
• %1.36 ya da %0.86 dekstroz içeren peritoneal diyaliz solüsyonları.
TARGOCİD ve amİnoglİkozid solüsyonları doğrudan karıştırıldığında geçimli değildir, enjeksiyondan önce karıştırılmamalıdır.
9. Distile su ile çözünen flakon içeriği 2-8°C’de buzdolabında 24 saat süre ile bekletilir, dondurulmamalıdır. 24 saatten uzun süre bekletilen solüsyonlar kullanılmamalıdır.
Etkin maddenin kuru toz halinde yer aldığı 1 enjeksiyonluk flakon ve 3 ml enjeksiyonluk su içeren ampul aynı ambalaj içinde sunulmuştur.
Her bir çözücü ampul içinde 3 ml enjeksiyonluk su bulunur. Her bir TARGOCİD Enjektabl Flakonu içinde 24 mg sodyum klorür bulunur. 2 dozaj şekli mevcuttur: TARGOCİD 200 mg enjektabl çözelti için liyofılize toz içeren flakon ve TARGOCİD 400 mg enjektabl çözelti için liyofılize toz içeren flakon
- TARGOCİD diğer antibiyotiklerin tedavi edemediği enfeksiyonların tedavisi için veya penisilin veya sefalosporin grubundaki antibiyotiklere alerjisi olan hastalarda kullanılır. Bu enfeksiyonlar vücudumuzun aşağıdaki bölümlerinde meydana gelebilir:
- Kasları da içeren deri ve deri altı doku: Bazen “yumuşak doku” da denebilir. Bu dokuların enfeksiyonları
Targocid ile ilgili diğer bilgiler
- Targocid Genel
- Targocid Fiyat
- Targocid Prospektüs
- Targocid Kullananlar
- Targocid Nedir
- Targocid Kullanımı
- Targocid Yan Etkileri
- Targocid Etkileşimi
- Targocid Gebelik
- Saklanması
- Targocid Muadili
- Targocid Uyarılar
- Targocid Endikasyon
- Targocid Kontrendikasyon
- Targocid İçeriği
- Targocid Dozu
- Targocid Zararları
- Targocid Formu
- Targocid Farmakolojik Özellikler
- Targocid Farmasötik Özellikler
- Targocid Ruhsat Bilgileri