LAROXYL 10 mg 30 draje {Deva} Yan Etkileri
Deva Firması
Güncelleme : 3 Temmuz 2018
Laroxyl yan etkileri, Laroxyl etkileri, Laroxyl zararları, Laroxyl belirtileri, Laroxyl uyarılar, Laroxyl önlemler, Laroxyl kilo aldırırmı, Laroxyl zayıflatırmı, Laroxyl zehirlenmesi, Laroxyl cinsellik, Laroxyl sorunlar, Laroxyl uykusuzluk, Laroxyl bağımlılık, Laroxyl bırakma bilgilerini içerir.
4.Olası yan etkiler nelerdir ?
Tüm ilaçlar gibi LAROXYL’in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler
olabilir.
Aşağıdakilerden alerjik reaksiyon görülürse, LAROXYL’i kullanmayı durdurunuz vc DICRHAL doktorunuza bildirini/.:
lambalarına karşı hassasiyet, şişkin yüz veya dil (nefes darlığı, şok vc yere yığılmaya neden olacak kadar şiddetli olabilir).
Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, doktorunu/u söyleyiniz:
• Kan: kemik iliği depresyonu veya bazı kan hücrelerinde azalma (boğa?, ağrısı, ağız ülserleri ve tekrarlayan enfeksiyonlar, kanama veya kolayca morarma)
• Endokrin sistemi ve metabolizması: cinsel fonksiyon veya cinsel istek bozuklukları, erkeklerde ve kadınlarda göğüste şişme, teslislerde şişme, anne sütünün aşırı üretimi, kan şekeri seviyelerinde değişiklikler, iştah artışı ve kilo artışı. Daha sık idrara çıkmanıza neden olan antidiüretik hormonun uygun olmayan salgısı.
• Beyin ve merkezi sinir sistemi: baş dönmesi, yorgunluk veya uyku hali, halsizlik, baş ağrısı, konsantrasyon güçlüğü, konfüzyon. uyumada güçlük, kabus görme, hafif hiperaktivite, abartılı davranış, dclüzyoıılar, var olmayan şeyler görme, anksiyete, heyecan, disoryantasyon (nerede olduğunu bilmeme), huzursuzluk, karıncalanma ve batma hissi, koordinasyon eksikliği, titrek hareketler, tremor, Antikolinerjik etkiler (ağız kuruluğu, ateş, konstipasyon, bulanık veya çift görme, idrar yapma güçlüğü, göz bebeği büyümesi, glakom ve ince barsak blokaj5 ).
• Kalp: ayağa kalkınca baygınlık hissi (postüral hipotansiyon), kan basıncında artış, hızlı atan kalp, palpitasyonlar, kalp krizi, felç, düzensiz veya yavaş kalp atışı ve çok düşük kan basıncı.
• Mide ve bağırsaklar: hasta hissetmek veva olmak, diyare. iştah kaybı, ağızdaki mukus membranlannın inflamasyonu, şişmiş tükürük bezleri, abdominal ağrılar, kara dil hastalığı, tat alma bozukluğu).
• Karaciğer: hepatit. sarılık da (cildin ve/veya gözlerin beyazlarının sarılaşması) dahi! olmak ü/ere karaciğer fonksiyonunda değişiklikler (kan testlerinde görülen)
• Diğer: artmış terleme, saç kaybı, kulaklarda çınlama, artmış idrara çıkma ihtiyacı. Bu tür ilaç alan hastalarda kemik kırılması riskinde artış gözlemlenmiştir.
• Yoksunluk semptomları: hasta hissetmek, keyifsizlik ve baş ağrısı, rüya ve uyku bozuklukları. irritahİİİte ve huzursuzluk. Mani veya hipomani (abartılı ruh hali ve/veya elasyon) tabletlerin kesilmesinden sonrak, 2-7 gün içinde görülebilir.
• Yatak ıslatma tedavisi için almıyorsa: uyku hali, hafif terleme, kaşıntı, davranış değişiklikleri ve "Antikolinerjik etkiler" (ağız kuruluğu, ateş, konstipasyon, bulanık veya çift görme, idrar yapma güçlüğü, göz bebeği büyümesi, glakom ve ince barsak blokajı).
Eğer bu kullanma talimatında belirtilmeyen herhangi bir yan etki ile karılaşırsanız doktorunuzu veya eczacınızı bilgilendiriniz.
Laroxyl ile ilgili diğer bilgiler
- Laroxyl Genel
- Laroxyl Fiyat
- Laroxyl Prospektüs
- Laroxyl Kullananlar
- Laroxyl Nedir
- Laroxyl Kullanımı
- Yan Etkileri
- Laroxyl Etkileşimi
- Laroxyl Gebelik
- Laroxyl Saklanması
- Laroxyl Muadili
- Laroxyl Uyarılar
- Laroxyl Endikasyon
- Laroxyl Kontrendikasyon
- Laroxyl İçeriği
- Laroxyl Dozu
- Laroxyl Zararları
- Laroxyl Formu
- Laroxyl Farmakolojik Özellikler
- Laroxyl Farmasötik Özellikler
- Laroxyl Ruhsat Bilgileri